Voorlichting aanvragen?

Indien u in de provincie Groningen op zoek bent naar een voorlichting, gastles of training voor uw professionals, vrijwilligers en/of klas? Dan bent u bij DMG aan het juiste adres. Maar ook voor gelegenheidsgroepen of evenementen kunt u bij DMG terrecht.

Een voorlichting, gastles, informatiestand of training is maatwerk. Op een basisschool hanteren we een andere toon dan op middelbare school. Bij professionals bespreken we thema's die aansluiten bij de werkzaamheden. DMG beschikt over breed assortiment basismateriaal voor kinderen, jongeren en volwassen. De materialen zijn veelal afgestemd op interactieve voorlichtingen, lessen en trainingen. De duur van een voorlichting, les of training kan varieren vanaf 1 uur tot een hele dag of avond. 

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u of uw organisatie zijn? Bekijk ons aanbod en/of vraag gerust naar de mogelijkheden.    

Onze voorlichtingen, gastlessen en trainingen kunnen voor niet commerciële partijen tegen een kleine (onkosten)vergoeding aangeboden worden. 

Wilt u meer informatie ontvangen en/of heeft u een aanvraag? Neem contact met ons op!